Istaknuta slika

Vrijedno priznanje za restoran Palatin

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Treću godinu za redom

Restoran Palatin dobitnik je još jednog, u nizu, vrijednih priznanja struke!

U zgradi Trsatske čitaonice održana je 20. dodjela plaketa za nagradu “100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica” i prezentacija novog izdanja knjige “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi specijaliteti – vodič za 2015./2016. godinu”.

Projektom se ističe i potiče kvaliteta i potencijal gastronomije te je u 20 godina postojanja projekta dodijeljeno ukupno 433 oznaka 100 vodećih hrvatskih restorana. Ove godine po prvi puta izdana je i knjiga na engleskom jeziku, a izbor 100 vodećih restorana proveden je u tri kruga. Ukupno se natjecalo oko 2400 restorana, a 100 najboljih je dobilo priznanja.

Treću godinu za redom, restoran Palatin dobio je ovo vrijedno gastronomsku priznanje čime je i dalje medu 100 vodećih i najboljih restorana u Hrvatskoj!

Rezultat je to predanog rada kulinarskog tima Palatina,visokih kulinarskih standarda koji se primjenjuju u pripremanju hrane te praćenju trendova u kulinarstvu.

Ovu razinu kvalitete restoran Palatin je postigao u vrlo kratkom vremenu.

Naime,ove godine; za vrijeme Špancirfesta slavimo 5-tu godinu uspjesnog poslovanja.

Dragi gosti – hvala Vam što ste prepoznali naš trud i vrhunsku uslugu. Trudit ćemo se i dalje opravdati Vaše povjerenje.

Istaknuta slika
Palatin

Ulica braće Radić 1, Varaždin

042 398 300

Posjeti restoran