Palatin

Ulica braće Radić 1, Varaždin

042 398 300

www.palatin.hr

QR kod za glasovanje

O restoranu

Restoran Palatin posluje punih 5 godina, a nalazi se u centru baroknog grada, u Varaždinu, na raskrižju Vrazove i ulice Braće Radić. Ambijent i već prvi pogled na interijer restorana stvaraju dojam odličnog spoja rustikalnog i modernog. S druge strane, kombinacija tradicionalnog i internacionalnog vidljiva je i kroz izbor jela. Nudi se veliki izbor autohtonih jela zagorske i međimurske kuhinje uz razne internacionalne specijalitete. Diferencijacija ponude vidljiva je kroz svakodnevno svježe i najkvalitetnije namirnice domaćih proizvođača. Vinska karta sadrži više od pedest odabranih prestižnih stranih vina, ali i brojnih hrvatskih vina različitih podneblja, uz jaku podršku vrhunskih lokalnih vina.

Instagram: @palatin_restoran_caffe

Usluge
  • Chef: Dario Lučić i Krešimir Novak
  • Glavno jelo: 80 kn
  • Ponuda vina: Kućno vino 55 kn, butelje od 110 kn na dalje, 60 etiketa
  • Radno vrijeme: ponedjeljak-subota 7:30-23h, nedjelja 8-22h
  • Vegetarijanska hrana: u ponudi Ponuda i za vegane
  • Kod nas kušajte
    Teleća koljenica s gratom od krumpira i biftek u umaku od zelenog papra, Losos u umaku od gambera sa šparogama i mladim kuhanim krumpirom, Hrskavo sezonsko voće sa šlagom od bijele čokolade
Pogodnosti
  • WiFi dostupan
  • Parking ne postoji
  • Ulaz ljubimcima dozvoljen Na terasi
  • Plaćanje karticama dostupno
  • Rezervacija potrebna

Avatar
elena3101

Poštovani,

voljela bih Vam skrenuti pažnju na to da su svi nazivi tjestenina preuzeti direktno iz knjiga vrhunskih talijanskih kuhara.
Slobodno možete provjeriti knjigu Tjestenina, Antonio Carluccio; PROFIL
Primjerice na str. 70 možete vrlo lako pronaći naziv Pennoni con Salsa di Sedano Rapa na što ste izričito skrenuli pažnju.
Također, pogledajte još i knjigu Najbolja talijanska tjestenina, Gino D Acampo; MOZAIK KNJIGA. Tu ćete pronaći i ostale vaše kritike na račun našeg poznavanja talijanskog jezika.

Zahvaljujemo Vam na interesu i trudu za detaljno objašnjenje pojedinog jela.
Srdačan pozdrav

Vaš komentar