Istaknuta slika

Irski veleposlanik, g. Harrington pripremio poznata irska jela u Sheraton Zagreb Hotelu

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Ukusna teletina s Guinness pivom te kozji sir s ciklom, narančom i orasima

Veleposlanik Republike Irske u Hrvatskoj, g. Tim Harrington, pripremio je poznata irska jela s izvršnim šefom kuhinje hotela Sheraton Zagreb i najavio Tjedan irske kuhinje koji će se održati u Sheraton Zagreb Hotelu od 17. do 25. ožujka 2015.

Danas je Veleposlanik Republike Irske, g. Tim Harrington, u novo obnovljenom restoranu Kralj Tomislav, hotela Sheraton Zagreb asistirao izvršnom šefu kuhinje hotela, g. Matiji Balentu u pripremi dva poznata irska jela: teletine s Guinness pivom, prema receptu Donala Skehana te kozji sir s ciklom, narančom i orasima, prema receptu Kevina Dundona.

Republika Irska otvorila je svoje veleposlanstvo u Hrvatskoj u rujnu 2014. godine. Prvi veleposlanik Irske u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija, g. Tim Harrington, ovim je događanjem najavio Tjedan irske kuhinje koji će se održavati u novo obnovljenom restoranu Kralj Tomislav u razdoblju od 17. do 25. ožujka. Dan sv. Patricka, kojeg obilježavaju milijuni diljem svijeta, obilježit će se i u Hrvatskoj, točnije u Sheraton Zagreb Hotelu i upravo će ovom proslavom započeti Tjedan irske kuhinje.
Pozivamo Vas da posjetite restoran Kralj Tomislav i kušate neka od tipičnih irskih jela, poput; irskog gulaša, créme brulee s whiskeyem i medom, kolačiće od krumpira ili Bailey’s tortu od sira.

Gastronomija hotela Sheraton Zagreb je cijenjena među gostima i građanima. Restoran Kralj Tomislav se etablirao kao restoran poznat po iznimnoj domaćoj kuhinji, koja nudi vrhunske autohtone specijalitete, uvijek zanimljive stranim gostima hotela. No, isto tako, restoran već dugi niz godina ugošćuje Tjedne nacionalnih kuhinja, kada se predstavljaju delicije i poznata jela raznoraznih svjetskih kuhinja. Tjedni nacionalnih kuhinja, poput Tjedna kanadske, tajlandske kuhinje ili čileanske kuhinje, uvijek naiđu na izvrstan odaziv gostiju i građana te će Sheraton Zagreb i dalje podržavati ovakva događanja i ugošćavati Tjedne nacionalnih kuhinja, uz redovnu ponudu autohtonih hrvatskih jela.

Više informacija na: sheraton-zagrebhotel.com ili na hupzagreb.com

Istaknuta slika
Kralj Tomislav

Kneza Borne 2, hotel Sheraton, Zagreb

+385 1 4549129; +385 1 4599108

Posjeti restoran