Istaknuta slika

“Domaće je domaće“ u Shamperu u lipnju

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Lipanj je u restoranu i vinariji Shamper u znaku domaćih proizvoda i izvrsnih jela koja se u ovom restoranu od njih pripremaju. Ovo je mjesto već poznato po vlastitim pjenušcima kojih ima četiri vrste, a to su šipon, rose, chardonnay i graševina. Tu najbolje znaju kako ga prezentirati i s kojom ga vrstom hrane najbolje spojiti, a to je upravo ona pripremljena od domaćih lokalnih namirnica.

Posjetite Shamper u lipnju i upoznajte sve čari domaće kuhinje, jer će se posebna ponuda jela bazirati isključivo na namirnicama iz vlastite proizvodnje. Odlučite li se na kušanje divljači, obavezno probajte delicije od mesa jelena i međimurske svinje mangulice. U ponudi su jelen u umaku od šumskog voća s domaćim šiškrlima, odrezak jelena s gastrique umakom i odrezak međimurskog jelena s kruškom u crvenom vinu, a od mangulice kušajte meso ‘z tiblice, kobasice, domaće raviole punjene svježim sirom, koprivom i umakom od špeka i kozjeg sira, marinirani kotlet i paprikaš.

Na meniju ćete pronaći i domaće tjestenine, kruhove, peciva, paštete i namaze, a domaću mozzarellu isprobajte u kombinaciji s cherry rajčicom u obliku zalogajčića. Sve ćete ovo najbolje zaokružiti Shamperovim pjenušcem, a namirnice koje se u ponudi posebno ističu su domaće povrće i brašna iz lokalne proizvodnje.

Posjetite Shamper u lipnju i uživajte u izvrsnim delicijama od domaćih namirnica jer ”domaće je domaće”. Osim što možete upoznati kompleks Starog grada, uživajte u jelima, zasladite se Pavlovom tortom i počastite se tradicionalnom međimurskom kavom. Restoran je otvoren od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 23 sata, a nalazi se na adresi Trg Republike 5, u sklopu povijesnog dvorca Zrinskih u Čakovcu. Više informacija možete pronaći na linku www.shamper.hr

Istaknuta slika
Bistro & winery Shamper

Trg Republike 5, Čakovec, Čakovec

+385 40 390777

Posjeti restoran