Istaknuta slika

Valentinovo u Zinfandel’s – u

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Večera uz svijeće i fine delicije

Voljenu osobu treba obasuti dodatnom pažnjom, a romantični darovi, zajednička večera uz svijeće, fine delicije i pjenušac nezaobilazni su u proslavi Valentinova. Za sve one koji žele provesti otmjen i raskošan Dan zaljubljenih s osobom kojoj su poklonili srce, nema ljepšeg mjesta za to od bajkovitog hotela Esplanade, koji je prvi u Zagrebu još davne 1989. g., u šarmantnom ugođaju Le Bistroa, započeo obilježavanje Valentinova, a tu romantičnu tradiciju nastavio je do danas.

Le Bistro u suradnji s tvrtkom MIVA d.o.o. najavljuje slavljenje dana ljubavi sve do kraja veljače uz božanstvene ružičaste slastice i prigodan Veuve Clicquot Rosé šampanjac, koji je dostupan po posebnoj promotivnoj cijeni i na čaše. Ružičasta rapsodija senzualnih mjehurića, francuski ugođaj i privlačne slastice poput crème brûléea od vanilije, moussea od jagoda ili macarona od lavande zasigurno će očarati svaki zaljubljeni par.

Za one koji planiraju nezaboravno i čarobno Valentinovo, hotel Esplanade najavljuje romantičnu večeru u otmjenom restoranu Zinfandel’s. Uz treperavu svijetlost svijeća, nježne taktove Dalawa Stories dua, čašu pjenušca za dobrodošlicu i pet sljedova pomno odabranih delicija Ane Grgić, Chef de Cuisine, nitko ne može ostati ravnodušan. Tartufi, pačja prsa, crvene kozice, čokolada, samo su neki od afrodizijaka koji će rasplamsati strast i ljubav u ove hladne zimske dane. Romantična večera uključuje i poklon za damu, a iznosi 465 kn po osobi.

Za one koji se spremaju za provod u gradu ili žele nešto drugačije kako bi šarmirali voljenu osobu, kokteli Amour ili Only you u opuštenoj kozmopolitskoj atmosferi Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara nameću se kao najbolji izbor, posebice kada je cijena dva koktela svega 75 kn. Radno vrijeme bara je do 2 ujutro svakim danom.

Romantični trenuci, gurmanski užitak i dašak luksuza glavno su nadahnuće za romantičan Valentinovski vikend paket koji uključuje noćenje u raskošnoj Superior sobi, večeru od pet sljedova uz svijeće u restoranu Zinfandel’s, dva koktela, čašu pjenušca, doručak poslužen u sobi i neodoljiv VIP tretman. Uz to, paket uključuje korištenje saune i fitnessa te pristup super brzom bežičnom Internetu u cijelom hotelu uz PressReader Hot zonu. Cijena paketa iznosi svega 215 EUR-a, plativo u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. PDV je uključen u cijenu paketa. Paket vrijedi na dan 14. veljače 2015. Rezervacije su moguće putem maila reservations@esplanade.hr ili na www.esplanade.hr
Kontakt i rezervacija:
Restoran Zinfandel’s: tel. 01 45 666 44, zinfandels@esplanade.hr
Restoran Le Bistro: tel. 01 45 666 11, lebistro@esplanade.hr

Istaknuta slika
Zinfandel’s

Mihanovićeva 1, Zagreb

01 4566 644

Posjeti restoran