Istaknuta slika

Tjedan dobre hrane – vrhunske gastro delicije u najboljim restoranima

Rubrika: Tjedan dobre hrane Objavljeno:

Od 26.svibnja do 1. lipnja vrijeme je za odličnu klopu!

Tjedan dobre hrane vraća se u najbolje restorane grada Zagreba, Središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera, Dalmacije, Slavonije i Podunavlja.

Kada? Od 26.svibnja do 1. lipnja moći ćete kušati pregršt vrhusnkih gastro delicija u najboljim hrvatskim restoranima. I ovog puta , Tjedan dobre hrane tematski smo podijelili po danima te će zasigurno svatko naći nešto za sebe. Cijena menija će iznositi 100 kuna i uključivati bočicu Jamnice.

Ponedjeljak započinjemo dobrom zdravom hranom, u utorak pokušajte odoljeti fantastičnim tjesteninama, dok vas u srijedu vodimo na put oko svijeta uz predstavljanje svjetskih kuhinja. Za one kojima obrok nije potpun bez dobrog komada mesa na svoje dolaze u četvrtak dok će ljubitelji ribe uživati u petak. Za vikend vas pogotovo nećemo ostaviti gladne kad restorani imaju priliku predstaviti svoje najbolje specijalitete.

U svakom slučaju, ubrzo donosimo detaljnije informacije o samom događanju i menijima koji će vas ostaviti bez daha. Kako biste malo osvježili mirise i okuse prenosimo vam dio fantastične atmosfere koja je vladala na Tjednu dobre hrane 2013. Uživajte!

http://tv.jutarnji.hr/video/show/b41e9128d9b0b5137adcd47c0d5437f4