Istaknuta slika

Peškafondo Gariful Hvar

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Restoran Gariful već četvrtu godinu za Vas organizira ribolovni izazov

Već tradicionalni ribolovni izazov Peškafondo Gariful Hvar, pod vodstvom vlasnika restorana Ivana Gospodnetića, okuplja zaljubljenike u Mediteran, ribolov i gastronomiju, ali i sve one koje vole uživati u kulturi i tradiciji.

Svake godine je konkurencija na ovom nesvakidašnjem ribičkom natjecanju sve veća, o čemu svjedoči i prijave gostiju iz cijele Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Italije.
Krajnji cilj manifestacije je da se Hvar istakne kao otok koji pruža i vansezonsku zabavu za ljubitelje prirode, mora, aktivnog odmora i opuštanja. Upravo je to razlog što ovaj događaj Gariful organizira početkom studenog.
Želja im je do Peškafondo postane novi turistički proizvod koji bi trebao biti uvršten u ponudu turističkih agencija koje promoviraju vansezonski turizam. Osim produljenja i obogaćivanja vansezonske ponude, ovim projektom se pokazuje i kvaliteta ugostiteljske ponude, te se promoviraju domaći proizvodi u pripremi jela.
Kao i prošle, i ove godine se organizira završna večer, proglašenje pobjednika uz živu muziku, hvarske i hrvatske vinare, a bitno je naglasiti da će cijelokupni iznos od prodanih ulaznica biti doniran u dobrotvorne svrhe.

Istaknuta slika
Gariful

Obala bb, Hvar

021 742 999

Posjeti restoran