Istaknuta slika

Splitska Paradigma se otvara u Zagrebu

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

11. studenoga na adresi Vlaška 55

Splitski restoran Paradigma, član europske udruge restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, se privremeno seli u Zagreb. Otvaranje pop upa, odnosno privremenog restorana u Zagrebu je planirano za 11. studenoga na adresi Vlaška 55.

paradigma10-120814

Paradigma će se na zagrebačkoj adresi zadržati četri mjeseca. Uz cijeli splitski tim koji se seli u Zagreb, Paradigma će u glavni grad donijeti i svoj inovativni pristup mediteranskoj kuhinji. Jelovnici će biti koncipirani tako da gostima ponude najbolje od dva svijeta, mediteranski štih i recepture po kojima je Paradigma već prepoznata kao i jela inspirirana kulinarskom tradicijom Zagreba i lokalno dostupnim namirnicama.

IMG_9228

Prema riječima izvršnog direktora Zorana Pejovića, pop up restoran u Zagrebu, u tihim mjesecima zime u Splitu, se nametnuo kao prirodan potez obzirom na značajan broj zagrebačkih gostiju koji pohode restoran u ljetnjim mjesecima, kao i želju cijelog tima da se upozna s novim namirnicama, proširi vidike i postavi sebi nove i veće izazove.

IMG_9264

Paradigma je splitski fine dining restoran koji poslužuje inovativna jela inspirirana mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja komplementirana selekcijom vina s obala zemalja koje izlaze na sredozemlje.

IMG_9298

Prepoznata kao prvi fine dining restoran u gradu, Paradigma je već primila brojna priznjanja u prvoj godini poslovanja, uključujući i članstvo u prestižnom udruženju restoratera Jeune Restaurateur d’Europe.

paradigma9-120814

Restoran Paradigma je svoja vrata gostima otvorila u srpnju 2014. godine i dio je grupacije Paradox Hospitality koja još vodi i poznate splitske ugostiteljske objekte Paradox Wine & Cheese Bar i slastičarnu Creme de la Creme.

Istaknuta slika
Paradigma

Ulica Bana Jelačića 3, Split

+385 21 645103

Posjeti restoran