O restoranu

Enogastronomski dragulj Hrvatske u savršenom ambijentu luksuznog boutique hotela Monte Mulini u Rovinju, restoran Vine Wault nudi enofokusirani gastronomski doživljaj koji spaja tradicionalnu francusku kuhinju i bogatu vinsku kartu s preko 600 različitih etiketa iz Hrvatske i svijeta.

Restoran vodi zanimljiv tim kojeg čine mlad i iskusan executive chef Radovan Blagić, te Andrew Gaskin, novi glavni chef Luxury hotela Maistre koji je u 35 godina karijere proputovao cijeli svijet i bio dio timova u restoranima s Michelin zvjezdicama.

„Naša kulinarska filozofija sastoji se od serviranja hrane visoke kakvoće s inovativnim dodacima. Kada gost posjeti restoran, želimo da iskusi hranu koja hrani oči jednako kao i nepce na dosljedno visokoj razini“, riječi su kojima ovaj dvojac opisuje svoje svakodnevno kombiniranje domaćih sezonskih namirnica s kreativnim utjecajima iz cijeloga svijeta.

Po uzoru na vodeće svjetske restorane, u Wine Vault jedini u Hrvatskoj svojim gostima nudi i Chef´s table, mjesto gdje se ruše sve barijere, brišu jelovnici, a svoj eno-gastronomski doživljaj gosti kreiraju direktno s chefom i sommelierima.


Usluge
  • Chef: Radovan Blagić
  • Glavno jelo: 250 kn
  • Ponuda vina: cijena kućnog vina: 300 kn
  • Radno vrijeme: 19 - 22 h, ponedjeljkom zatvoreno
  • Vegetarijanska hrana: u ponudi
  • Kod nas kušajte
    Filet kovača i Souffle od rakovice s pjenicom od šampanjca
Pogodnosti
  • WiFi dostupan
  • Parking postoji hotelski parking
  • Ulaz ljubimcima nije dozvoljen
  • Plaćanje karticama dostupno
  • Rezervacija potrebna

Vaš komentar