Istaknuta slika

Porcijunkolovo u Bistro & Winery Shamper

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Predjela, glavna jela i deserti po povoljnim cijenama

Porcijunkolovo je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja se održava od 1964. godine krajem srpnja i početkom kolovoza. Prvobitno zamišljena kao “Sajam tradicijskih zanata” vezan uz crkveni blagdan „Gospe od anđela – Porcijunkulovo“ (2.08.), manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila da bi danas stekla status “najveće turističke manifestacije u županiji” koja privlači veliki broj posjetitelja i izlagača u Čakovec.

2

Tom prigodom posjetite Bistro & Winery Shamper koji smješten je u najljepšem prostoru u Čakovcu, unutar atrija Starog grada. Nakon duge šetnje gradom okrijepite se u Shamperu.

interijer

Oni su za Vas pripremili posebnu ponudu u kojoj možete uživati tijekom Porcijunkolovog. Mnogobrojna predjela, glavna jela i deserti po povoljnim cijenama!

Posebna ponuda za ”Porcijunkolovo” 2015.

PREDJELA:

Hladna juha od krastavaca
Košarice od prosa
Carpaccio od hobotnice
Salata s tunom

GLAVNA JELA:

Ravioli s pršutom ili blitvom
Piletina s tikvicama
Teleće pečenje sa zlatnim dukatima
Tuna sa žara

DESERTI:

Torta od bosiljka
Jogurt iz naše kuhinje
Slatki tris

3

Uz dobro jelo ide i dobro piće. Uz jela pripremljena od lokalnih namirnica odlično se sljubljuju i njihovi pjenušci koji se mogu piti uz sve slijedove tijekom ručka i večere. U izboru su tri osnovne sorte pjenušaca baziranih na šiponu, chardonneyu i graševini. Osim uz ručak ili večeru u restoranu, kod odlaska pjenušac možete kupiti kako bi u njemu uživali i poslije.

pjenusci

Istaknuta slika
Bistro & winery Shamper

Trg Republike 5, Čakovec, Čakovec

+385 40 390777

Posjeti restoran