Istaknuta slika

Novi program za 2016. u Saints Hills Vinarii

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Posjeti vinariji i kušanja vina!

CELLAR TASTING

(100kn po osobi)

Vođena tura kroz podrum uz kušanje naših 5 vina: St. Heels, Mala Nevina, Nevina, Sv.Roko i Dingač.

ESTATE TOUR TASTING

(200kn, po osobi)

Posjet vinariji, obilazak podruma te vođeno kušanje 5 vina (St. Heels, Mala Nevina, Nevina, Sv.Roko I  Dingač ) uz dalmatinski finger food, povrce iz našeg vrta i nas kruh.

SUMMER LUNCH

(400kn po osobi)

Posjet Vinariji I obilazak podruma, ručak u tri slijeda, uz vođeno kušanje naših 5 vina (St. Heels, Mala Nevina, Nevina, Sv.Roko I  Dingač )

ESTATE WINE & DINE

(700kn po osobi)

Posjet vinariji, obilazak podruma, te večera u vinariji koja predstavlja iskustvo sljubljivanja hrane sa našim vinima u šest slijedova, ugodnu i opuštenu atmosferu, sezonska i tradicionalna jela pripremljena na naš način, sa namirnicama iz našeg vrta i iz domaće radinosti.

THE ONE

(1300 kn, po osobi)

Posjet I obilazak Vinarije, te wine-pairing menu u sedam slijedova, koji uključuje vino iz naše linije Ernest Tolj. Najbolje od najboljeg iz vinograda I podruma, njegovano na poseban način, te je od izabranih bobica nastalo svega 280 boca ovog vina. Kao takvo, za nas nema cijenu, već ima cast da sva zarada od njega bude donirana djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

PRIVÉ

(38 000 kn)

Ukoliko želite privatnost I luksuz, mi ćemo Vam priuštit iskustvo Vaše privatne zabave za taj dan.  Privé uključuje ‘The one’ wine-pairing menu za do 20 osoba, vina koliko treba, I Vinariju rezerviranu samo za Vas.

WINE TREASURY TASTING ROOM (po dogovoru)

Kušanje vina iz naše arhive, u ambijentu kusaonice u vinskoj arhivi je poseban doživljaj praćenja životne crte pojedinog vina i upoznavanja sorti kroz različita godišta. Bilo da ste vinski znalac ili samo zaljubljenik u dobra vina, ovo iskustvo će vam možda najbolje ispričati našu priču.

Naša VINARIA nije otvorena za javnost, osim za naše članove ili prema prethodnom dogovoru.

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je  unaprijed dogovoriti  termin  na host@saintshills.com ili na broj telefona : 00 385 (0)20 742 113

Posjete vinariji u vremenu od 11.00 do 17:00 sati, a vrijeme večere je od 19:00 sati.

Raduje nas pokazati Vam nasu prekrasnu Vinariu i podjeliti nasa Vina sa Vama.

Saints Hills Vinaria

Istaknuta slika
Saints Hills Vinaria

Zagruda bb, Orebić

099 3698 004

Posjeti restoran