
Novi mjesečni meni u restoranu Mala hiža
Uživajte u okusima tradicionalne međimurske kuhinje pripremljene na inovativan način
Restoran Mala hiža Vam u listopadu i studenom donosi novu ponudu građansko – pučkih, ali inventivnih, istraživačkih i sezonskih jela.
Počastite se jednim od jela u novoj ponudi restorana Mala hiža:
* Saltimbocca – teleća roladica punjena pršutom, mozzarellom i kaduljom, umak od pečenja, kadulje i maslaca, pire od buče i vanjkušeci punjeni sirom i špinatom
* Guščja jetra na umaku od finog konjaka, prošeka, kestena, naranče i šipka, ravioli punjeni sušenom rajčicom, vrganjima i raznim sirevima
* Medaljoni lungića – svinjskog filea punjeni kozjim sirom i popečenim jabukama, omotani slaninom i zapečeni u pećnici s bučom, njokima od buče, vrhnjem, začinskim biljem i mini rajčicama
* Pečena pačja prsa punjena kestenima, sušenom rajčicom i dimljenim sirom, umak od soka grožđa “Izabela”, chili papričice, grožđa i rose vina, ravioli punjeni lisičicama i sirom te pire od buče
Dobar tek!