Istaknuta slika

Sana delikatese

Sana delikatese je tvrtka koju je osnovao tim ljudi koji vole finu hranu, brigu o zdravlju i uživanje uz jelo s dragim ljudima. Inspiraciju Sana nalazi u svojim zadovoljnim hranoljupcima, svih godina i profila, onima koji brinu o zdravlju ili su „samo“ gurmani, oni izbirljivi i oni koji istražuju, ali i slatki klinci koji uživaju u finim, ukusnim, zdravim i hrskavim grickalicama!

Namazi i prilozi za one koji vole uživati zdravo!

Sana hummus i Povrtni mix spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta.

Sana hummus jenamaz od slanutka i sezama,izuzetnog okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Ovo tisućljetno jelo jede se u svako doba dana i u svim prilikama. Hummus je odmah spreman za jelo kao samostalan obrok ili prilog. Odličan je kao namaz na kruhu, dip uz povrće i grickalice te kao dodatak jelima. Osim što je izvrsnog okusa, hummus je i zdrav iz mnogo razloga: izvrsnih je nutritivnih vrijednosti, niskog glikemijskog indeksa, nema masnoća životinjskog porijekla, bez kolesterola i hidrogenirane biljne masti te ima optimalan omjer bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća.

Sana hummusi dolaze u pet okusa na zadovoljstvo svačijeg nepca, a to su: klasični hummus, sa zrnima slanutka, s čilijem, sa zelenom paprikom i s bučinim sjemenkama.

Povrtni mix – 5 vrsta povrća u jednom pakiranju! Osnovni sastojak Povrtnog mixa je patlidžan s grilla spremljen uz dodatak paprike i mrkve u umaku od rajčice s lukom, češnjakom i ostalim ukusnim mediteranskim začinima. Povrtni mix jede se kao salata te hladni ili topli prilog jelima.  Pripravljen je od najkvalitetnijih sastojaka te će obogatiti svako jelo i pretvoriti ga u pravi gurmanski doživljaj.

Sana namazi i prilozu su nositelji europskog vegetarijanskog certifikata, kosher i halal certifikata te ne sadrže gluten. Namijenjeni su svima koji cijene svoje zdravlje i vole jesti ukusno, a posebice djeci, sportašima te osobama s posebnim prehrambenim potrebama.

Nakon dvije godine Sana se može pohvaliti prisutnošću s Hummusom i Povrtnim mixom na nekoliko stotina prodajnih mjesta u Hrvatskoj, od Bille, Kauflanda, Plodina, Interspara, Konzuma, Metroa, Tommy-a, KTC-a i drugih, a također i kod brojnih hotela i restorana diljem Hrvatske.

sana-proizvodi

Grickanje bez granica!

U grickalicama je moguće uživati na jedinstven i zdrav način stoga je Sana predstavila tržištu novih šest slatkih, a zdravih grickalica. Jabuka je oduvijek poznata kao kraljica zdravlja, aspoj hrskave jabuku i vrhunske čokolade je pravo otkriće! Svaki ljubitelj čokolade ćepronaći nešto za sebe: Čips od jabuke s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom.

A najmlađi? Iznimna hrskavost štapića od jabuke poziva na uživanje i igru – grickalice za koje djeci ne trebaju ograničenja. Ove grickalice su idealne za djecu jer su fantastičnog okusa, a ujedno imaju i prirodno zdrave vitamine, minerale, vlakna i polifenole iz jabuke.

Proizvodi su bez glutena, a tri proizvoda imaju i veganski certifikat (Čips od jabuke Jonathan, Štapići od jabuke i Čips od jabuke s tamnom čokoladom). Čips i Štapići od jabuke mogu se pronaći na policama Tommy-a, KTC-a, Pema i specijaliziranim trgovinama zdravom hranom, a uskoro ćete ih moći kupiti u svim većim prodajnim lancima u Hrvatskoj.

Razveselite svoje nepce i uživajte zdravo i hrskavo uz Sanu!

cips-jabuka