Istaknuta slika

Organica Vita

Organica Vita je tvrtka koja se bavi organskom proizvodnjom hrane. Proizvodnja obuhvaća uzgoj uljarica i ljekovitog bilja, proizvodnju hladno prešanih ulja, maslaca i proteinskih brašna.

banner_kamilica butters

Tvrtka je započela s radom 2005. godine kao proširenje OPG-a Lazić prvotno proizvodeći kamilicu. Nalazi se u Vraneševcima, Virovitičko-podravskoj županiji, u tradicionalno ratarskom kraju. Danas Organica Vita broji 6 stalno zaposlenih i ima asortiman od 15 proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo iz konvencionalnog uzgoja, ljubav prema poljoprivredi i inovaciji, rezultirali su proizvodima vrhunske kvalitete. Svi proizvodi su certificirani i nose ekološku oznaku nadzorne kuće Austria Bio Garantie. Trenutni asortiman proizvoda Organica Vite obuhvaća hladno cijeđena ulja, maslace, proteine i čaj od kamilice.

maslaci

Proizvodi Organica Vite najvećim dijelom proizvedeni su od vlastite sirovina. Većinu uzgoja čine kamilica, konoplja i bundeva golica, koje se uzgajaju na 64 ha zemlje s europskim ekološkim certifikatom. Za uzgoj i doradu Organica Vita raspolaže cjelokupnom mehanizacijom.

Slijedeći izvrsnost, kvalitetu i regulativu organske proizvodnje, sve proizvode Organica Vita uspješno je plasirala na inozemnom tržištu i dokazala da naši domaći proizvodi mogu konkurirati na svjetskom tržištu.

bozic_poklon

Najvažnije vrijednosti na kojima Organica Vita temelji svoj rad su kvaliteta i zadovoljstvo kupaca, a kontinuiranim ulaganjima stalno pospješuje kvalitet i asortiman svojih proizvoda i usluga.