Istaknuta slika

OPG Dragica Tkalec

OPG Tkalec bavi se ekološkom proizvodnjom povrća u plasteniku od kojeg spravlja i visokokvalitetnu zimnicu. Zimnica se spravlja po starim recepturama naših baka, bez konzervansa i prehrambenih aditiva od najkvalitetnijeg povrća kojeg dospijeva u jeku svoje sezone. Zimnica je oplemenjena posebnim načinom spravljanja te omjerom namirnica koji pruža neodoljive okuse vašim nepcima te budi sjećanja na djetinjstvo.

tkalec1  tkalec3

Iz ponude izdvajamo kralja i kraljicu zimnice, ajvar te kuhanu rajčicu.

Pečena paprika i patlidžan na pucketavim drvima sljubljuju se u vege namaz ili nezamjenjiv prilog gotovo svim jelima koji dolazi u tri varijante (blagi, pikantni i ljuti) kako bi zadovoljio i najzahtjevnije nepce.

Kuhana rajčica svoju krunu zaslužuje ne samo zbog bogatog okusa kojeg daje jelima već i zbog izvora visokovrijednih vitamina i minerala koji ju svrstavaju u danas sve traženiju kategoriju hrane – zdravu hranu!

tkalec2 tkalec4

Na štandu OPG-a Tkalec također možete pronaći papriku filet, papriku s kupusom, chilli u octu, mljeveni feferon, pečeni feferon, itd. i svježe domaće pekarske proizvode slane kiflice, pogačice sa čvarcima, pogačice s batatom, pogačice s kobasicom te čoko keks.