Istaknuta slika

Juicy

Juicy 100% na Tjednu dobre hrane

Juicy, vodeći domaći brend sokova i voćnih napitaka, oduvijek je bio sinonim za proizvode vrhunske kvalitete i najveće vrijednosti za svoje potrošače, a vodeća tržišna pozicija i brojna domaća i međunarodna priznanja potvrđuju najvišu razinu kvalitete svih Juicy proizvoda. Uz prirodne voćne sokove Juicy 100%, u Juicyjevoj obitelji nalaze se i ostale robne marke Juicy Kids, Juicy Fresh, Juicy Fruits i Juicy Vita, a uz njih tijekom cijelog dana svi mogu uživati u voćnim okusima koji pružaju moć osvježenja, raznovrsnih vitamina i vrhunskog užitka.

juicy-100-super-bobice-kv

Juicy 100% sokovi oduvijek su bili omiljeni među potrošačima, a spadaju u sam vrh Juicyjeve ponude. Odlikuju se najkvalitetnijim prirodnim sastojcima, visokim postotkom voća uz dodatak vitamina, bez dodanog šećera i aditiva što potrošačima jamči pravi i prirodni 100-postotni voćni okus. Obitelj Juicy 100% sokova, uz već omiljene okuse 100% naranče, 100% jabuke i 100% ananasa, od nedavno je bogatija i za novi okus Juicy 100% super bobice koji se savršeno uklapa u priču o Juicy 100% sokovima. Novi Juicy 100% super bobice na tržištu je dostupan od početka listopada u brick pakiranju od 1 litre. Uvođenje novog okusa početak je širenja Juicy 100% obitelji čime će Juicy svojim potrošačima omogućiti uživanje u još većem broju prirodnih, stopostotnih voćnih okusa, a osim uvođenja novog okusa, Juicy 100% je nedavno predstavio i novi koncept „100% tvoja“ te novi unaprijeđeni dizajn bočice Juicy 100% sokova od 2dcl.

I ove godine Juicy će se predstaviti na Tjednu dobre hrane, najveće gastro manifestacije i višednevnog festivala hrane i gastronomije, a za sve posjetitelje pripremio je mnoštvo zanimljivih sadržaja koji uključuju poznate food blogerice i uživanje u prirodnim, stopostotnim voćnim okusima Juicy 100%.

juicy-100-super-bobice