Istaknuta slika

Gelati d’Oro

Sladoledi Gelati d’Oro dolaze s otoka Krka po kojem su i dobili ime jer su stari Rimljani Krk nazivali Otokom od zlata.

Iza njih stoji vrijedni krčki poduzetnik Dalibor Jurina koji u svoj maloj tvornici ledenih slastica sa sjedištem u gradu Krku, proizvodi sladolede već više od deset godina.

Uz tridesetak raznovrsnih klasičnih sladoleda napravljenih po staroj talijanskoj recepturi, posebnost Gelati d’Oro brenda leži u njihovim posebnim i vrlo traženim veganskim i bezglutenskim linijama – Natura i Special po kojima je ovaj proizvođač jedinstven u Hrvatskoj.

gelato_700-320x480 gelato_654-320x480 gelato_765-320x480

Liniju Gelati dOro Natura čine bezglutenski sladoledi proizvedeni od vrhunskih sirovina isključivo prirodnog porijekla. U njima nema umjetnih boja, stabilizatora, aroma, emulgatora, a odlikuje ih i manje šećera i masti nego što je to slučaj kod klasičnih sladoleda. Zasad ih možete kušati u četiri različita okusa: vanilija, čokolada, lješnjak i jagoda.

Gelati dOro Special je linija proizvoda namijenjena osobama s posebnim režimom prehrane. Sladoledi su to dostupni u veganskoj verziji bez laktoze ili šećera što ne dovodi u pitanje njihovu kremoznost i punoću okusa. U Special liniji se nude vanilija i čokolada bez laktoze, šumsko voće bez šećera i pistaccio bez šećera i laktoze.

Zbog tih cijenjenih karakteristika, ovim “bezgrešnim” sladoledima bez straha se mogu počastiti i oni koji brižno paze na svoju figuru.

Dostupni su diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Tako u Gelati d’Oro sladoledima odnedavno mogu uživati putnici prve klase zrakoplovne tvrtke Air South Korea, kao i stanovnici Praga.

Popis svih prodajnih mjesta, kao i sve ostale informacije potražite na Gelati d’Oro službenoj stranici www.gelatidoro.cool putem koje možete predložiti i nove okuse.

2-logo-jpeg

JOOS by ART OF JUICE

Sokovi Mr. Joos [mis-ter-d3u:s] novi su brend tvrtke Art of Juice iz Dražica koja se bavi proizvodnjom cold press sokova i mlijeka.

Ovi 100% sirovi i prirodni sokovi rađeni od zanimljivih, inovativnih i ukusnih kombinacija voća i povrća koje će osvojiti i najzahtjevnija nepca.

Napravljeni su pomoću posebnog stroja za hladno prešanje koji izvlači najbolje iz voća i povrća. Rezultat su zdravi i svježi sokovi s najvišim nutricionističkim vrijednostima, puni vitamina, minerala i biljnih enzima.

U proizvodnji Mr. Joos sokova koriste se isključivo svježe i pažljivo birane namirnice najbolje kvalitete. Ne sadrže šećer, zaslađivače, aditive ni konzervanse čime se jamči njihova prirodna čistoća.

Ova bočica vrijedne “tekuće hrane” lako je dostupna dnevna doza sastojaka neophodnih za očuvanje zdravlja, namijenjena baš svima.

U ponudi se trenutno može naći 8 vrsta Mr. Joos sokova: Detox, Flu Fighter, C-Bomb, Sailor Man, Honey Bunny, Wake Up, Hangover i Hello, ali, kako najavljuju iz tvornice Art Of Juice, na tržište uskoro stižu i novi okusi.

Više informacija o Mr. Joos sokovima, ali i mlijeku uskoro ćete moći pronaći na web adresi www.artofjuice.hr