Istaknuta slika

Franck

Brzo i jednostavno do vrhunskog Franck espressa

Uz šalicu omiljene kave lakše je započeti dan, no pritom je vrlo važno koju kavu pijete i na koji je način pripremljena

Ljubitelje espressa pripremljenog uz pomoć profesionalnih aparata u najdražem kafiću zasigurno će razveseliti novitet u ponudi hrvatskog branda kave. Frank je upravo za njih pripremio pravu poslasticu: sustav kapsula omiljenih Franck Superiore, Stretto i Classic espressa koje od sada mogu lako pripremiti i u vlastitom domu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_4481

Bilo da ga volite ispijati u društvu ili sami, uz Franck espresso kapsule punjene pravom, svježe prženom i mljevenom kavom i vrhunskim K-fee aparatima, na korak ste da postanete pravi espresso majstor.

Kapsule dolaze u kutijicama od 16 komada, a za latte napitke s neodoljivo bogatom pjenom u ponudi je i kutijica s 8 komada mlijeka u kapsulama. K-fee aparati švicarske tehnologije stilski su usavršeni i praktični za korištenje i održavanje. Funkcija automatskog isključivanja štedi energiju, dok automatsko ispiranje prije pripreme svakoga novog napitka, produljuje vijek trajanja aparata te omogućuje pravilno čišćenje od taloga, čime uvijek iznova dobivate vrhunsku kvalitetu vašega espressa kao i kod profesionalnih aparata za kavu.

Dostupna su dva modela, Wave u srebrnoj boji (799 kn) i Square (599 kn), nagrađen nagradom Red Dot 2016. za produkt-dizajn, u crvenoj, tirkiznoj i mat crnoj.

Aparati s kapsulama dostupni su u Müller prodavaonicama, a u promotivnoj ponudi, uz kupnju aparata svaki kupac na poklon dobije i četiri paketa kapsula te dvije kutije mlijeka.

Više informacija saznajte na capsules.franck.eu.