Istaknuta slika

Aquaviva voda i bočice

Voda za užitak

Aquaviva je voda bez kamenca, izbalansirana optimalnom količinom minerala, soli kalcija i magnezija, oligoelemenata, meka, lagana i kristalno čista. Kao tehnički najispravnija voda na tržištu, Aquaviva ima optimalna organoleptička svojstva. Idealna je voda za ljudski organizam koja omogućuje pravilno odvijanje metabolizma tjelesnih tekućina i bržu rehidrataciju, a time i bolje tjelesne i mentalne sposobnosti. Preporučuje se svim kategorijama ljudi, odraslima, sportašima, rekreativcima, a posebice trudnicama, djeci i osobama treće dobi. S obzirom da proces pročišćavanja i sustavan tehnološki nadzor iz naše vode otklanja supstance koje mnoge vode u galonima imaju u sebi, s Aquavivom dobivate besprijekorno čistu vodu i savršen okus! Učinite dobro vašem zdravlju i poboljšajte kvalitetu vašeg poslovnog ili obiteljskog dana uravnoteženom hidratacijom vodom Aquaviva. Uživajte u čaši Aquavive, u svakom gutljaju vode – VODE ZA UŽITAK.

Voda koja čuva zdravlje

Voda čini 70% ljudskog tijela, 90% krvi, 85% mozga, 30% kostiju, 75% mišića… Voda je čuvarica života, najprirodniji i najzdraviji napitak za utaživanje žeđi. Pored kisika, najvažniji je nutrijent ljudskog organizma. Čovjek bez vode može izdržati samo 3 dana. Svaka naša stanica, svaki organ i svako tkivo treba vodu da bi ispravno funkcionirali. Čovjeku je potrebno najmanje dvije litre vode dnevno, a količina je podjednako bitna kao i kvaliteta vode koju unosimo u organizam. Oslonite li se na Aquavivu, o kvaliteti vode više nećete morati voditi brigu. Voda prenosi hranjive tvari i kisik u krvotok i dostavlja ih otopljene u metabolizam stanica. Omogućuje njihovo probavljanje i izlučivanje otpadnih sastojaka iz organizma. Voda pomaže u održavanju razine krvi u organizmu. Regulira tjelesnu temperaturu te, ovisno o vanjskoj temperaturi, hladi organizam ili djeluje kao izolator. Služi kao zaštita organa kod udaraca i najbolje podmazuje zglobove. Vlaži oči, usta i nosne kanale i važan je izvor minerala u tragovima (magnezija, mangana, kobalta i kroma).

Voda i kontrola kvalitete

O kvaliteti našeg proizvoda, vode Aquaviva i aparata za vodu, svjedoče brojna priznanja i certifikati koje dodjeljuju stručne i nezavisne nadležne institucije. Naši aparati za vodu i boce ponosni su nositelji NSF Certifikata. NSF je vodeći nezavisni američki institut za kontrolu kvalitete koji predstavlja jamstvo povjerenja, nezavisnosti i stručnosti. HACCP Codex Alimentarius osigurava stalni sustav kontrole sigurnosti vode i jamči kvalitetu našeg proizvodnog procesa, a sustav upravljanja kvalitetom sukladan je zahtjevima norme ISO 9001. U pripremi i nakon nje, svaki je galon vode pod stalnim tehnološkim nadzorom. Voda Aquaviva ponosna je vlasnica znaka „Hrvatska kvaliteta“ koji dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i Centar za unapređenje kvalitete. Na osnovi novog vizualnog označavanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda znakom „Hrvatska kvaliteta“ želi se, prije svega kod hrvatskih, ali i kod inozemnih potrošača, oblikovati svijest o hrvatskom proizvodu te potaknuti stvaranje i održavanje „kulture kvalitete“ na tržištu proizvođača i potrošača.

aparatoptimumcooler aparatpremiumcooler

Voda i ljepota

Voda djeluje i na vanjski izgled tijela jer koži daje potrebnu vlažnost, čineći je glatkom, mekom, elastičnijom i s manje bora. Važno je znati da koža posljednja dobiva vodu nakon opskrbe organa, stoga se posljedice nedostatka vode osjete najprije. Preporučamo da vodite računa o stalnoj hidrataciji kako bi poboljšali svoje zdravlje i izgled te usporili proces starenja. Žene, općenito, imaju veću dnevnu potrebu za vodom od muškaraca jer imaju manje mišićne mase, a upravo je tamo pohranjena najveća količina vode. Voda je temelj ljepote i mladosti bez obzira na to koje ste dobi!

bocice-05l

Bočica od 0,5l najbolja je alternativa običnim plastičnim bocama.

Proizvedena je od kvalitetnog materijala TRITAN ™ kopoliestra – koji ne sadrži štetnu kemikaliju bisfenol A (BPA).

Namijenjena je dugotrajnoj i može se prati ručno i u stroju za pranje posuđa.

Zadržava kvalitetu vode, pristaje u svaki držač za bočice i pogodna je za sportaše i djecu školske dobi.