Istaknuta slika

GASTRONOMSKA AKCIJA GODINE Jedite u najboljim hrvatskim restoranima po cijeni do 100 kuna

Rubrika: Tjedan dobre hrane Objavljeno:

Tijekom akcije Tjedan dobre hrane uživat ćete u raskošnim menijima od 3 slijeda i bocu Jamnice za samo 100 kuna, u renomiranim restoranima

Hrvatsku od ponedjeljka čeka gastronomska akcija godine, Tjedan dobre hrane.

Riječ je, kažu organizatori, o najuzbudljivijem gastro događaju ove vrste, a svi zainteresirani građani moći će, za specijalnu akcijsku cijenu od 100 kuna, jesti u 86 vrhunskih hrvatskih restorana.

Tijekom akcije Tjedan dobre hrane uživat ćete u raskošnim menijima od 3 slijeda i bocu Jamnice za samo 100 kuna, u renomiranim restoranima kao što su Apetit City, Dubravkin put, Bota Šare, Le Mandrać, El Bull, Pellegrini, Bistro Karlo, Okrugljak, Bistro Apetit, Lari i Penati, Bistro Mostovi, Mala Hiža, Foša, Rougemarin Bistro, Lido i mnogi drugi.

Cjeloviti popis restorana i njihovih tematskih menija možete pogledati ovdje,  a organizatori kažu da je nužno čim prije nazvati restoran i osigurati svoje mjesto.

Svaki dan, od ponedjeljka 9.12. do petka 13.12. možete birati između tematskih menija koje restorani nude: ponedjeljak donosi meso, utorak tjesteninu, srijeda internacionalnu kuhinju, četvrtak zdravu hranu, a petak ribu.

‘Interes je strahovito velik’, kaže Ivana Omerović, direktorica projekta nastalog u sklopu magazina Dobra hrana i glasovitog odabira Dobri Restorani 2013, u suradnji s Zagrebačkom bankom, Jamnicom i City Centeru one East. ‘Rezervirajte na vrijeme kako ne biste propustili ovu ekskluzivnu ponudu’.

Osim obroka u top restoranu, Tjedan dobre hrane za vikend 14. i 15.12. donosi Sajam hrane i Školu kuhanja u City Centeru one East. Posjetitelji centra moći će potpuno besplatno sudjelovati u radionicama najboljih hrvatskih kuhara, degustiranju hrane, vinskom kvizu, a moći će isprobati i neke od najboljih malih proizvođača domaće hrane.