Istaknuta slika

Danas kreće najvažniji gastro događaj godine – Tjedan dobre hrane!

Rubrika: Tjedan dobre hrane Objavljeno:

Nakon senzacionalnog prošlogodišnjeg uspjeha, od danas kreće nova inačica najambicioznijeg, najvažnijeg i najuzbudljivijeg gastro događaja koji će obilježiti cijelu godinu. Magazin Dobra hrana, renomirani odabir restorana Dobri restorani, zajedno s partnerom Jamnicom, kreirali su cjelotjednu akciju koja će svima omogućiti da jedu u 100 najboljih restorana u cijeloj Hrvatskoj po nevjerojatno niskoj akcijskoj cijeni od 100 kuna.

Tijekom akcije Tjedan dobre hrane uživat ćete u raskošnim menijima od 3 slijeda uz bocu Jamnice za samo 100 kuna, u uglednim restoranima kao što su Dubravkin put, Oxbo Urban Bar&Grill, Pellegrini,Bistro Apetit,Lari i Penati,Bistro Mostovi i Mala Hiža. Za razliku od pro¹le godine, kad je akcija u restoranima trajala pet dana, zbog velikog zanimanja gostiju i vlasnika restorana Tjedan dobre hrane produljen je na sedam dana i trajat će od 26. svibnja do 1.lipnja.

Svaki dan nadolazećeg tjedna obilježava jedna tema za koju su najbolji hrvatski restorani pripremili ekskluzivne menije. Ponedjeljkom gosti mogu uživati u zdravoj hrani, utorak je rezerviran za tjesteninu, srijeda će vam otvoriti vidike prema internacionalnoj hrani, četvrtak će oduševiti ljubitelje mesa, petak će dakako, biti rezerviran za senzacionalna riblja jela, vikendom možete uživatiu specijalitetima nekih od najboljih restorana u Hrvatskoj.

Zagreb, 28.11.2013 - Gala vecera u Bistrou Apetit

Posebni jelovnici

Ponosni smo što su najbolji restorani u cijeloj zemlji samo za Tjedan dobre hrane stvorili posebne menije koji će biti dostupni u ovoj ekskluzivnoj ponudi – otkriva nam Ivana Omerović, direktorica projekta nastalog u sklopu magazina Dobra hrana i glasovitog odabira Dobri restorani 2014, u suradnji s Jamnicom.

Osim velikog izbora restorana u svakom kutku Hrvatske, organizatori akcije su ponosni na odaziv najboljih kuhara. Oni su, naime, prigrlili ovu akciju i samo za vas stvorili unikatne menije koje inače nemaju u ponudi ili ih možete pronaći po drastično višoj cijeni. Tako ćete moći,primjerice u srijedu u Bistrou Apetit,najboljem zagrebačkom restoranu 2014.po izboru Dobrih restorana, pojesti zeleni rižoto s rotkvicama, file brancina na umaku od grčkog jogurta, a sve možete završiti s parfaitom od bijele čokolade s coulisem od rajčice i jagoda sa svježom mentom.

U subotu u Maloj hiži iz Mačkovca probajte pileći odrezak punjen mladim sirom, koprivom, mladim lukom i češnjakom, kao i pohanu bazgu sa sladoledom od buče. Ako se kojim slučajem nađete u Dalmaciji i u blizini Šibenika, a želite iskusiti dio Tjedna dobre hrane, obavezno navratite u Pelegrini, jedan od najboljih restorana regije, i probajte meni s bruschettama od pancete,pomidora i mozzarelle,lagano kuhane obraze s pireom od celera i krostatu od limuna.

Zagreb, 11.12.2013 - Konoba Didov san

Presretni smo zbog odaziva vlasnika restorana i kuhara – otkriva nam I. Omerović.Nakon prošlogodišnjeg uspjeha akcije, telefoni i mailovi su nam bili zatrpani upitima restorana mogu li se priključiti, ali i gostiju koji su bili zadovoljni i traže još više restorana u akciji. Zato ove godine imamo čak 100 najboljih restorana u Hrvatskoj koji su se pripremili za akciju godine. Rezervacija poželjna Cjeloviti popis restorana i svih menija koji će vas čekati svaki dan Tjedna dobre hrane koji, podjsetimo, traje od 26.svibnja do 1.lipnja ove godine, možete pronaći ovdje .

Organizatori preporučuju da što prije odaberete sve menije koji vas zanimaju i osigurate svoje mjesto rezervacijom. Zanimanje je strahovito veliko – kaže nam Omerović. Obavezno rezervirajte svoj meni na vrijeme da ne biste propustili ovu ekskluzivnu ponudu.

Zagreb, 12.12.2013 - Restoran LesPonts snimljen u sklopu tjedna dobre hrane