Istaknuta slika

Brzi mobilni Internet na području cijele Hrvatske za goste hotela Esplanade

Rubrika: Aktualnosti Objavljeno:

Nova originalna usluga za goste hotela Esplanade

Hotel Esplanade odnedavno svojim gostima tijekom njihova boravka nudi mogućnost najma prijenosnog mini routera koji im omogućuje bezbrižno surfanje bilo gdje na području Zagreba i Hrvatske po jedinstvenoj cijeni od svega 45 kn po danu.

Gosti Esplanade tako mogu unajmiti svoj prijenosni uređaj recepciji hotela ili ga zatražiti unaprijed prilikom rezervacije smještaja. Prijenosni uređaj je bežični, malen i praktičan te služi za brzo povezivanje na Internet mrežu u krugu do 100 m. Mini router podržava istodobno spajanje do deset mobilnih uređaja – pametnih telefona, tableta ili laptopa, pa je idealan za prijatelje, obitelj ili manju grupu gostiju. Baterija traje do nekoliko sati, a gost uz uređaj dobiva i priključak za napajanje u automobilu. Uređaj je moguće je koristiti prilikom šetnje gradom ili tijekom vožnje i to na području cijele Hrvatske.

Ovime se Esplanade još jednom istaknuo kao predvodnik standarda u hotelijerstvu. Stalnim kreiranjem novih ideja nastoji svoju ponudu prilagoditi novim trendovima kako bi nadmašio očekivanja i potrebe današnjih gostiju.

„Nastojimo slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge te istovremeno pratiti nove trendove i potrebe modernih gostiju, kao i razvoj novih tehnologija u svijetu. U posljednjih nekoliko godina uložili smo upravo u nove tehnologije kako bismo gostima podigli kvalitetu boravka. Gosti Esplanade u svim prostorima i na terasama mogu koristiti superbrzi besplatni bežični Internet – što je za današnjeg modernog gosta jedna od najbitnijih stavki. Prepoznali smo potrebu inozemnih gostiju za jednakom kvalitetom povezivanja na Internet i izvan hotela te tako došli na ideju da im ponudimo WiFi2Go – jednostavan način koji gostima omogućuje da se bilo gdje u destinaciji povoljno spajaju na Internet, pravovremeno saznaju informacije, jednostavno istražuju atrakcije, live streamaju svoja iskustva i podijele lijepe trenutke sa svojim prijateljima ili obitelji.“ izjavio je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

WiFI2Go

 O hotelu   

Hotel Esplanade, najprestižniji zagrebački hotel, sagrađen je 1925. godine s ciljem pružanja vrhunskog smještaja i usluga putnicima glasovitog Orient Expressa, koji je prometovao na liniji Pariz – Istanbul. Hotel Esplanade jedna je od najelegantnijih zagrebačkih građevina, a od svojih početaka bila je mjesto ključnih društvenih događanja glavnoga grada. Hotel je nudio gostima neviđenu raskoš, tako da su poznate ličnosti oduvijek odsjedale upravo u Esplanadi. Lista poznatih gostiju uključuje slavnu Josephine Baker, Charlesa Lindbergha, Leonida Brežnjeva te mnoge druge. Nakon potpune rekonstrukcije, 18. svibnja 2004. godine Hotel ponovno otvara svoja vrata te se nameće kao istinska hotelska zvijezda u regiji, što dokazuje i niz osvojenih priznanja, poput World Luxury Hotel Awards, Conde Nast Traveller Gold List i Readers’ Choice Awards, Expedia Insiders Select, World Travel Awards i dr.

Uvijek prvi

Od trenutka kada je otvorio svoja vrata, hotel Esplanade bio je prvi u mnogo čemu. Po prvi puta u ovoj regiji predstavio je neke nove standarde, usluge i ponude svojim gostima. Ovaj hotel je oduvijek postavljao i slijedio najnovije svjetske trendove u hotelijerstvu, modi, gastronomiji i luksuznom životnom stilu.

Više na http://www.esplanade.hr/hr/uvijek-prvi.html

Istaknuta slika
Le Bistro

Mihanovićeva 1, Zagreb

01 4566 611

Posjeti restoran