Dubravkin put
Dubravkin put

O restoranu

Vrlo je moguće da u glavnom gradu ne postoji bolje mjesto za ručak od Dubravkina puta. Smješten nekoliko minuta hoda od samog centra, skriven u šumi ispod Tuškanca, oduševit će svakog gosta. Otkako je restoran preuređen 2010. godine, ponuda i koncepcija poptuno se promijenila pa je to prepoznala i publika, izglasavši ih treću godinu zaredom

više

Vrlo je moguće da u glavnom gradu ne postoji bolje mjesto za ručak od Dubravkina puta. Smješten nekoliko minuta hoda od samog centra, skriven u šumi ispod Tuškanca, oduševit će svakog gosta.

Otkako je restoran preuređen 2010. godine, ponuda i koncepcija poptuno se promijenila pa je to prepoznala i publika, izglasavši ih treću godinu zaredom u vrh najboljih restorana u Hrvatskoj i Zagrebu. Ipak, još k njima zalutaju gosti koji očekuju ponudu nekadašnjeg tradicionalnog ribljeg restorana koji je bio glasovito mjesto za ručak.  Nemojte ponoviti tu pogrešku. U kuhinji današnjeg Dubravkina puta vlada neka sasvim drugačija priča. Prezentacija je moderna, jela internacionalna, s laganim naglaskom na mediteranskoj kuhinji, a izbor vina jedan od najboljih u Hrvatskoj.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: kreativna, mediteranska
Chef: Priska Thuring
Glavno jelo: 120 kn
Vinska ponuda: Butelje od 140 kn, oko 600 etiketa
Ponedjeljak-subota 11-01h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Na terasi i u wine baru
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare