Sparkling Christmas Menu restorana Voncimer, inspiriran pjenušcem Kabola RE 
Posebno kreiran Sparkling Christmas Menu kreativnog chefa Kostiantyna Lukianenka inspiriran je pjenušcem Kabola Re. 

Sparkling Christmas Menu može se kušati tijekom prosinca 2016, sastoji se od predjela i glavnog jela uz 2 čaše pjenušca Kabola Re za 150 kn.

Koncept ovog blagdanskog menija izuzetno je kreativan, svjež i lagan, a istovremeno i vrlo kompleksan.

Predjelo – komorač, kozice i naranča pod želeom od pjenušca – je osvježavajuća blagdanska kombinacija koja se satoji od brzo kuhanih kozica i naranča s kruškom u Calvadosu, hrskavim kriškama komorača koje se nalaze  pod želeom od pjenušca. Žele od pjenušca predjelu daje posebnu svježinu i elegantan izgled.

Glavno jelo – kozice black tiger i guščja jetra – osvaja prije svega mirisom a potom kontrastom okusa koji su spojeni u pravu gastro harmoiju. Kratko pržene kozice black tiger i guščja jetra domiraju jelom a slijede ih okusi zelene jabuke  u ginu, s umakom od manga, limunske trave i korijandera.

Svjež i lepršav pjenušac finog perlagea Kabola Re poslužuje se rashlađen temperaturi od 6 do 8°C.

Fine perlice dobro ohlađenog pjenušca Kabola Re zaokružuju ovaj meni koji poslovno ili privatno druženje u prosincu pretvara u gastronomski doživljaj.

Restoran Voncimer – Oris Kuća arhitekture, ul. Kralja Držislava 3, Zagreb (centar grada, u blizini Meštrovićeva paviljona također poznatog kao Džamija)
voncimer@oris.hr
+385 1 7988 374.
Radno vrijeme 12:00h – 23:00h (pon-sub)

Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare