Stupnički dvori
Stupnički dvori

Vinogradska 65, Brodski Stupnik

035 427 775 www.zdjelarevic.hr

O restoranu

Restoran Zdjelarević u Brodskom Stupniku posjećuje se ne samo zbog bogatog jelovnika, već i zbog vina kojima se ovdje posvećuje velika pažnja. Restoran hotela Zdjelarević ima i vinariju u kojoj možete kušati birana vina i uživati u njima na predivnoj terasi s pogledom na vinograde. Vina su prisutna i na jelovniku pa ćete moći pojesti

više

Restoran Zdjelarević u Brodskom Stupniku posjećuje se ne samo zbog bogatog jelovnika, već i zbog vina kojima se ovdje posvećuje velika pažnja. Restoran hotela Zdjelarević ima i vinariju u kojoj možete kušati birana vina i uživati u njima na predivnoj terasi s pogledom na vinograde.
Vina su prisutna i na jelovniku pa ćete moći pojesti njihovu juhu od graševine ili dimljene medaljone svinjske pisanice u vinskom umaku. Osim toga, na jelovniku su i jelenji i ždrebeći medaljoni, svinjski file u umaku od suhih šljiva i domaće šljivovice.
Svakako probajte i domaći slavonski kulen, šunku i čvarke sa svježim sirom i vrhnjem, trgance s lukom i slaninom te tačkrle punjene sirom na zapurenoj kupus salati. U tom kraju može se i biciklirati, jahati, otići u lov ili ribolov.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: tradicionalna
Chef: Dalibor Žalac
Glavno jelo: 75 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 60 kn, butelje 70-280 kn, 47 etiketa
ponedjeljak-nedjelja 11-22h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija nije potrebna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare