Vinodol
Vinodol

O restoranu

U mirnoj oazi nekoliko desetaka metara od glavnog zagrebačkog trga nalazi se predivno zaklonjeno dvorište restorana Vinodol. Poznat otprije kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu Mariju Čepeku koji je kuhinju Vinodola približio izvornim namirnicama i tako ga doveo u sam vrh restoranaske ponude u Zagrebu. U posljednjih

više

U mirnoj oazi nekoliko desetaka metara od glavnog zagrebačkog trga nalazi se predivno zaklonjeno dvorište restorana Vinodol. Poznat otprije kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu Mariju Čepeku koji je kuhinju Vinodola približio izvornim namirnicama i tako ga doveo u sam vrh restoranaske ponude u Zagrebu. U posljednjih godinu dana Vindol je s devetog došao na visoko četvrto mjesto. Pokušavaju koristiti najbolje namirnice pa janjiće nabavljaju s Krka, sami kisele svoje kapulice, a limun je s Visa. Sezonska jela ovdje su pravilo od kojeg se ne odstupa pa se tako u rano proljeće na meniju nalazi juha od čimule, potom slijede deserti s trešnjama i višnjama, kasnije glavnu ulogu preuzimaju vrganji. Jela koja se temelje na tradiciji prati i vinska lista bogata hrvatskim vinima.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: tradicionalna
Chef: Mićo Tolić i Marijo Čepek
Glavno jelo: 90 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 90 kn, butelje 140 kn, 160 etiketa
ponedjeljak-nedjelja 10-24 h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Teleći kotlet s krustom od sira i sezonskim prilogom

Pogodnosti

Nema
Nema parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare