Tač
Tač

O restoranu

Tač je po prvi put ušao u top deset najboljih restorana u Zagrebu i, s obzirom da se radi o obiteljskom restoranu, ostvario zaista senzacionalno sedmo mjesto!
Nakon nekoliko strmih uzbrdica podsljemenske zone, među nekolicinom okolnih zgrada izronit će Tač, omiljeni restoran za subotnje ručkove Zagrepčana. Da je do njih nezgodno doći znaju i izuzetno pristupačni

više

Tač je po prvi put ušao u top deset najboljih restorana u Zagrebu i, s obzirom da se radi o obiteljskom restoranu, ostvario zaista senzacionalno sedmo mjesto!
Nakon nekoliko strmih uzbrdica podsljemenske zone, među nekolicinom okolnih zgrada izronit će Tač, omiljeni restoran za subotnje ručkove Zagrepčana. Da je do njih nezgodno doći znaju i izuzetno pristupačni vlasnici, Vesna i Tihomir Miletić, pa su svoj restoran uredili kao udoban dnevni boravak kako bi postigli što domaćiji ambijent. Jelovnik gotovo i ne postoji, s obzirom na to da se mijenja iz dana u dan, ovisno o sezoni i namirnicama koje su tog dana na tržnici i najbolje je pouzdati se u preporuke. Kuhinja je tradicionalna, kontinentalna i istarska. U ponudi je više vrsta pečenja, meso boškarina, domaće tjestenine s tartufima i šparogama, petkom se poslužuje riba.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: sezonska, istarska, tradicionalna
Chef: Miletić Vesna
Glavno jelo: 80 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 80 kn, butelje 120 kn, 200 etiketa
utorak-nedjelja 12-00h
U ponudi i bezglutenska hrana

Kod nas kušajte

domaće tjestenine, Sve su ručno i tradicionalno rađene (bez mašinice za razvijanje tijesta, sve je ručno): mlinci, njoki, lazanje, fuži, itd.

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare