Plavi podrum
Plavi podrum

Obala Frana Supila 12, Volosko, Opatija vidi kartu

051 701 223 www.plavipodrum.com

O restoranu

Plavi podrum je sofisticiran, dosljedno elegantan, perfekcionistički i s gostom uvijek u prvom planu. Posljedica je to godina iskustva Daniele Kramarić, vlasnice jednog od najboljih hrvatskih restorana. Jesti ovdje nikada nije značilo puku konzumaciju već doživljaj, savršenstvo sparivanja vrhunske hrane, vina i maslinovih ulja. Moderna kvarnerska kuhinja definicija je onoga što Plavi podrum nudi. U

više

Plavi podrum je sofisticiran, dosljedno elegantan, perfekcionistički i s gostom uvijek u prvom planu. Posljedica je to godina iskustva Daniele Kramarić, vlasnice jednog od najboljih hrvatskih restorana. Jesti ovdje nikada nije značilo puku konzumaciju već doživljaj, savršenstvo sparivanja vrhunske hrane, vina i maslinovih ulja. Moderna kvarnerska kuhinja definicija je onoga što Plavi podrum nudi.

U Plavom podrumu naglasak je na sezonskim namirnicama i uvijek uvode novitete u jelovnik. Jelo koje ih najbolje predstavlja je brancin u zagrljaju muškatne tikve i crnog tartufa, a riječ je o fileu brancina na kremi od tikve s ružmarinom i njokima od ovčje skute i blitve, s prepeličjim jajima i crnim istarskim tartufom

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: mediteranska
Chef: Danijel Jardas
Glavno jelo: 120 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 80 kn, butelje 120-7500 kn, 260 etiketa
ponedjeljak-nedjelja 12-00h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Domaći tagliolini duginih boja sa škampima, kozicama, breskvom i tartufima

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare