Pelegrini
Pelegrini

O restoranu

Već drugu godinu za redom, Pelegrini drži titulu najboljeg restorana Dalmacije. Pelegrini ima sve – divnu atmosferu, neponovljiv pogled na katedralu Sv. Jakova i sjajnu hranu. U samom srcu povijesne jezgre Šibenika smjestio se restoran u kojem kuha chef Rudolf Štefan. Ovaj vlasnik i vrhunski kuhar svaku sezonu uvodi potpuno nova jela, a već neko

više

Već drugu godinu za redom, Pelegrini drži titulu najboljeg restorana Dalmacije. Pelegrini ima sve – divnu atmosferu, neponovljiv pogled na katedralu Sv. Jakova i sjajnu hranu. U samom srcu povijesne jezgre Šibenika smjestio se restoran u kojem kuha chef Rudolf Štefan.

Ovaj vlasnik i vrhunski kuhar svaku sezonu uvodi potpuno nova jela, a već neko vrijeme oduševljava tripicama od grdobine. Nema ribara ni bonkulovića koji će baciti želudac te ribe, a isto nam kaže i Štefan: ‘Iskoristio sam lokalnu namirnicu, a da dobije svježinu spremam je s paprikama i tikvicama’.

Ako vam riba nije prva na listi želja, iako bi u Pelegriniju trebala biti, naručite biftek koji rade s mišinim sirom, a kada počne sezona višnje maraske rade marmeladu koja smiruje snagu jakog sira.
Lokalne namirnice na drugi način, uz nove tehnike i novu tehnologiju, prezentirane na drugi način – to je Pelegrini.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: mediteranska
Chef: Rudolf Štefan
Glavno jelo: 125 kn
Vinska ponuda: Butelje od 100 kn200 etiketa
četvrtak-subota 12-00h, nedjelja 12-18h, Kolektivni godišnji odmor u siječnju
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Onglet

Pogodnosti

Wireless Internet
Nema parking
Nisu dopušteni
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare