Mano 2
Mano 2

O restoranu

Mladi kuhar Hrvoje Kroflin i sa svojim drugim restoranom, Mano 2, ušao je u deset najboljih restorana Zagreba. Ovdje se ne radi samo o kopiji legendarnog restorana iz Gliptoteke, već o ozbiljnom resotranu koji u ponekim svojim segmentima zna i nadići orginalni Mano. Mano 2 smjestio se u Radničkoj, usred poslovnog srca Zagreba, što pokazuje

više

Mladi kuhar Hrvoje Kroflin i sa svojim drugim restoranom, Mano 2, ušao je u deset najboljih restorana Zagreba. Ovdje se ne radi samo o kopiji legendarnog restorana iz Gliptoteke, već o ozbiljnom resotranu koji u ponekim svojim segmentima zna i nadići orginalni Mano.

Mano 2 smjestio se u Radničkoj, usred poslovnog srca Zagreba, što pokazuje da prati svjetske trendove otvaranja vrhunskih restorana uz poslovne centre. Preko dana Mano 2 nudi jela prilagođena brzom životu poslovnih ljudi. Ne treba propustiti mesne specijalitete poput steaka koji pripremaju fenomenalno i tatarskog bifteka koji su pohvalili svi koji su ga probali.

Nakon što se okolne firme zatvore, Mano 2 postaje idealna destinacija za odmor nakon posla, kao i za izlazak većih grupa ljudi, a tada će vas dočekati jedan izrazito moderan meni koji ćete teško zaboraviti.

 

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: fusion
Chef: Hrvoje Kroflin
Glavno jelo: 140 kn
Vinska ponuda: Nema podatka
ponedjeljak-subota 12-01h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

tenderloin Mano

Pogodnosti

Wireless Internet
Nema parking
Nisu dopušteni
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare