Kadena
Kadena

O restoranu

Sve je isto kao lani… govori poznati šlager, no u Restoranu Kadena u Splitu, točno iznad lučice Zenta, isti je prostor, isti prekrasni pogled na Šoltu, i Brač. Ali ima novina na jelovniku, onome zbog čega se i dolazi na to lijepo mjesto. I dalje se tu može blagovati u deset do dvadeset sljedova; svaki

više

Sve je isto kao lani… govori poznati šlager, no u Restoranu Kadena u Splitu, točno iznad lučice Zenta, isti je prostor, isti prekrasni pogled na Šoltu, i Brač. Ali ima novina na jelovniku, onome zbog čega se i dolazi na to lijepo mjesto. I dalje se tu može blagovati u deset do dvadeset sljedova; svaki dan u kuhinju ulazi apsolutno svježa hrana i tu su sva blaga sezonskog povrća i općenito, Mediterana.

No mijenjali smo karte – kažu u Kadeni, najavljujući, uz poznati i raskošni riblji meni, lubina kuhana u maslinovu ulju, ili guščju i pačju jetru pripremljenu na moderniji način.
Kako moderniji?

E, to je stvar zbog koje treba otići na lice mjesta, u taj prozračni prostor, s više od 400 etiketa vina u policama i hladnjacima.

 

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: moderna, dalmatinska
Chef: Braco Sanjin
Glavno jelo: 90 kn
Vinska ponuda: butelje 120- 4600 kn
ponedjeljak-nedjelja 10-00h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Filet lubina kuhan u maslinovom ulju na kremi od blitve i boba

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare