Carpaccio
Carpaccio

O restoranu

Carpaccio, osim što je donio duh Italije u centar Zagreba, se i godinama penje na ljestvici najboljih restorana. Ove se godine zasjeo je na visoko šesto mjesto.
Nadomak pješačke zone smjestio se restoran velikih prozora koji gledaju na ulicu, uređen poput starih talijanskih trattoria, restoran koji će oduševiti svakog u potrazi za autentičnim jelima. Posvećenost Carpaccia

više

Carpaccio, osim što je donio duh Italije u centar Zagreba, se i godinama penje na ljestvici najboljih restorana. Ove se godine zasjeo je na visoko šesto mjesto.
Nadomak pješačke zone smjestio se restoran velikih prozora koji gledaju na ulicu, uređen poput starih talijanskih trattoria, restoran koji će oduševiti svakog u potrazi za autentičnim jelima. Posvećenost Carpaccia talijanskim detaljima ide toliko daleko da su imena jela na meniju ispisana prvo na talijanskom.

Na prvi je pogled očito da je zaista i riječ o talijanskom restoranu koji se bazira na klasicima kuhinje.

Uz riblji i mesni carpaccio, po kojima je restoran i postao poznat, moguće je pronaći zaista sjajan izbor bruschetta, tjestetnina, rižota i salata. Obavezno isprobajte povrtnu juhu, špagete aglio e olio te carpaccio prema svom ukusu.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: talijanska
Chef: Ivica Klasić
Glavno jelo: 55-160 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 25 kn, butelje od 120 kn, preko 100 etiketa
Ponedjeljak-subota 11 - 24 h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Costolette di Vitelo al"Carpaccio"

Pogodnosti

Wireless Internet
Nema parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare