Cantinetta
Cantinetta

O restoranu

U ugodnom dvorištu restorana Cantinetta u Skradinu nema novosti u dizajnu prostora, ali ima u jelovniku. Vlasnik i glavni kreator kuhinje, Tome Računica, uveo je ‘tasting menu’, a to znači šest-sedam sljedova iste osnove, ali na različite načine. Pa će napraviti staro, dalmatinsko jelo – biže i janjetinu, čak i u čaši – s pireom

više

U ugodnom dvorištu restorana Cantinetta u Skradinu nema novosti u dizajnu prostora, ali ima u jelovniku. Vlasnik i glavni kreator kuhinje, Tome Računica, uveo je ‘tasting menu’, a to znači šest-sedam sljedova iste osnove, ali na različite načine. Pa će napraviti staro, dalmatinsko jelo – biže i janjetinu, čak i u čaši – s pireom od biža, ili kremicom s parmezanom.

Ili, evo, jegulje na drugi način, čak i podimljene, ili u rižotu, ili podušena sipa u malo vode s krumpirićima i šparogama.
Novi pristup, ali s jednim ciljem: iz hrane izvući upravo nju samu, njen izvorni okus. Dakle, tradicionalna hrana na moderniji način – to je preokupacija Cantinette koja i dalje snatri u hladovini dalmatinskog kamenog dvorišta ili ugodnu unutrašnjem prostoru

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: mediteranska, tradicionalna
Chef: Tome Računica
Glavno jelo: 60 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 70 kn, butelje 120-1500 kn, 50 ak etiketa
ponedjeljak-nedjelja 12-24 h, Od 1.1. do 15.2. ne rade
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

skradinski rižot, prokljanske sipice, škijuni (kozice), prokljanski cipal, jegulja

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare