Boškinac
Boškinac

O restoranu

Pag je otok sira, soli, ulja, bilja, kamena i – mirisa, aroma… I sve se to prelama pred očima i pod nepcem u restoranu Boškinac u Staroj Novalji. U neposrednoj je blizini i njihov vinograd na pet hektara, a vino kojim se osobito ponose je kupaža cabernet souvignon-merlot. Jelovnike temelje na domaćoj hrani i sezonskim

više

Pag je otok sira, soli, ulja, bilja, kamena i – mirisa, aroma… I sve se to prelama pred očima i pod nepcem u restoranu Boškinac u Staroj Novalji. U neposrednoj je blizini i njihov vinograd na pet hektara, a vino kojim se osobito ponose je kupaža cabernet souvignon-merlot.

Jelovnike temelje na domaćoj hrani i sezonskim namirnicama u reinterpretaciji kuhara pa kuhaju na domaći ili kreativan način, po izboru. Paška je janjetina nezaobilazna, pa će izbor pasti na domaću, u padeli, s aromom ružmarina, ili ćete se prepustiti kreativnoj ruci chefa i probati npr. janjeću toćadu s novljanskim makarunima koje sami rade. Uvijek je u ponudi nekoliko vrsta paških sireva raznih proizvođača, često s domaćim džemom, medom i maslinovim uljem.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: otočka, kreativna, tradicionalna
Chef: Boris Šuljić
Glavno jelo: 140 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 90 kn, butelje 90-240 kn, 5 etiketa
u ljetnoj sezoni 12-23h, do 22h izvan sezone
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

Najbolje od Paške janjetine

Pogodnosti

Wireless Internet
Postoji parking
Na terasi
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare