Bijelo-plavi
Bijelo-plavi

O restoranu

Bijelo-plavi jedna je od institucija grada Osijeka, s obzirom da je otvoren još 1978. godine. Ime je dobio zbog svoje lokacije, uz gradski stadion NK Osijeka, a u blizini se nalaze i gradski bazeni. U ovom vedrom prostoru opremljenom umjetničkim slikama lako ćete se opustiti i uživati u vrhunskim autohtonim delicijama. Osim tipične slavonske kuhinje,

više

Bijelo-plavi jedna je od institucija grada Osijeka, s obzirom da je otvoren još 1978. godine. Ime je dobio zbog svoje lokacije, uz gradski stadion NK Osijeka, a u blizini se nalaze i gradski bazeni. U ovom vedrom prostoru opremljenom umjetničkim slikama lako ćete se opustiti i uživati u vrhunskim autohtonim delicijama.
Osim tipične slavonske kuhinje, Bijelo-plavi nudi i dobar izbor internacionalnih jela. U kuhinji se uvijek vode željom da iskoriste najsvježije namirnice, uvijek one koje su u sezoni, a svakoga dana peku i svoj domaći kruh.
Obavezno probajte neka od slavonskih jela od tjestenine kao što su rezanci s makom, tarane u čorbama ili s mesnim jelima. Osim toga, u kuhinji preporučaju da probate lungić u umaku od šljivovice, punjene teleće rolice, punjeni janjeći kotlet ili jelo na koje su posebno ponosno – veseli šaran.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: tradicionalna
Chef: Tomislav Sitaš
Glavno jelo: 50-60 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 70 kn, butelje 150-450 kn, 25 etiketa
ponedjeljak-nedjelja 08-23h
Vegetarijanski obroci

Kod nas kušajte

roštilj, janjetina i teletina ispod peke, slavonski čobanac, grah, sarma, svinjska koljenica

Pogodnosti

Nema
Postoji parking
Na terasi
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / Nema komentara

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare