Batelina
Batelina

O restoranu

Batelina iz godine u godinu dokazuje da je gastronomska senzacija. Nakon što je ova mala istarska konoba koja poslužuje svježu ribu postala svjetska senzacija zbog koje ljudi putuju iz svih dijelova Europe, Batelina je konačno zasjela i na mjesto najboljeg restorana u Hrvatskoj, zadržavajući titulu najboljeg restorana Istre.
David Skoko, chef Bateline u Banjolama kraj Pule,

više

Batelina iz godine u godinu dokazuje da je gastronomska senzacija. Nakon što je ova mala istarska konoba koja poslužuje svježu ribu postala svjetska senzacija zbog koje ljudi putuju iz svih dijelova Europe, Batelina je konačno zasjela i na mjesto najboljeg restorana u Hrvatskoj, zadržavajući titulu najboljeg restorana Istre.
David Skoko, chef Bateline u Banjolama kraj Pule, postavio je restoran na prvo mjesto svojom inventivnošću, pristupačnošću i ljubavlju prema ribi. Skoko se proslavio poslužujući riblje iznutrice. Recimo, jetru grdobine sa smokvama u vinu ili paštetu od jetre morskog psa.
Naravno, možete u Batelini dobiti i oboritu ribu na žaru, ali najpametnije se prije toga prepustiti Davidu i nizu zabavnih sitnih jela koje on zove zezalicama. Rolice od iverka, grancigule, sirove trilje od kamena, kuhana potrbušnica morske mačke samo su dio sjajnog izbora. Mjesto obavezno treba rezervirati čak i debelo izvan sezone.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: riba, mediteranska
Chef: David Skoko, Alda Skoko
Glavno jelo: 70 kn
Vinska ponuda: Kućno vino 60 kn, butelje od 100 kn
ponedjeljak-subota 17-23h
Nema

Kod nas kušajte

Brudet s palentom, riblje zezalice

Pogodnosti

Nema
Postoji parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Ne prima kartice
Poželjna
Komentari / 1 Komentar
  • maruzinm
    26. siječnja 2016. u 22:00

    Kakav je to danas restoran uopće koji ne prima kartice. Kao da je odlazak u restoran normalna i svakodenvna činjenica u ovoj zemlji. Čim nema sve kartice odmah mora dobiti zvjezdicu manje.

    0

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare