Apetit City
Apetit City

Masarykova 18, Obrtnički prolaz 7, Zagreb vidi kartu

01 4811 077 www.apetit.hr

O restoranu

Naša priča smještena je u srcu Zagreba. Od otvorenja u siječnju 2011., Apetit City Restaurant & Bar postao je dijelom urbanog okruženja središta grada – mjesto poslovnih ručkova, polazišna točka večernjih izlazaka te mjesto susreta prijatelja i poznanika. Unutrašnjost restorana, koja odiše opuštenim i modernim tonovima, prostor čini svojevrsnim produžetkom zbivanja na zagrebačkim ulicama i

više

Naša priča smještena je u srcu Zagreba. Od otvorenja u siječnju 2011., Apetit City Restaurant & Bar postao je dijelom urbanog okruženja središta grada – mjesto poslovnih ručkova, polazišna točka večernjih izlazaka te mjesto susreta prijatelja i poznanika. Unutrašnjost restorana, koja odiše opuštenim i modernim tonovima, prostor čini svojevrsnim produžetkom zbivanja na zagrebačkim ulicama i trgovima koji ga okružuju.

Naš jelovnik počiva na aromama i okusima srednjoeuropske kuhinje s mediteranskim dodirima. Koristimo najbolje što Zagrebu pruža njegov položaj. Čvrsto na kontinentu, istodobno sat vremena od Jadrana, Apetit City je mjesto susreta različitih aroma i okusa. Poput jelovnika, i naša se vinska karta kontinuirano nadograđuje te odražava odabir najboljeg na tržištu s velikom ponudom na čaše ili butelje.

Želja nam je ugostiti Vas – bilo na brzom ručku, opuštenoj večeri, čaši vina s nogu ili na vinskoj prezentaciji u našoj organizaciji. Dobrodošli.

manje

Usluge

Vrsta kuhinje: internacionalna, mediteranska
Chef: Stjepan Bistrički
Glavno jelo: 110 kn
Vinska ponuda: Butelje od 120 kn, 320 etiketa
nedjelja - četvrtak 10-00h, petak i subota 10-02h
Po zahtjevu

Kod nas kušajte

Beef Tartar, teleća jetrica, riblja juha, sviježa riba

Pogodnosti

Wireless Internet
Nema parking
Kućni ljubimci dobrodošli
Plaćanje karticama
Rezervacija poželjna
Komentari / 1 Komentar
 • MAJA
  10. listopada 2015. u 15:50

  Restoran Apetit sam posjetila prije dvije godine i prije par dana. Praznik za nepce i oči, ugodna
  nepreticiozna atmosfera, ugodni, profesionalni ( do boli ) konobari. Interijer tako opuštajući, sa dozom otmjenosti, koji mi je jako pasao! Klopa, da ne govorim. Samo jš jedan restoran u Zg mogu usporediti s njim.
  Popravilo mi je cijeli dan, koji vjerujte na riječ mi je bio jako, jako loš

  Navalite ljudi, Apetit je jakoo poseban restoran 🙂

  0

Niste prijavljeni

Molimo da se prijavite. Ukoliko niste registrirani, učinite to ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu pisati komentare